3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Güre'de altyapı çalışmaları

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Güre beldesinin sahil şeridinde alt yapı meselesi çözülüyor. 

Beldenin sahil şeridindeki Tes-İş Sendikası tesisleri içerisine 5 yıldızlı otel yapılırken, tüm binaların alt yapı sorunları çözülmeye başladı. Milyonlarca YTL harcanarak, yerin 6 buçuk metre altına dev kanalizasyon şebekeleri döşemeye başladıklarını söyleyen Belediye Başkanı Kamil Saka, "Güremizin kanalizasyon inşaatının en önemli bölümünü yapmaktayız. Normal şartlarda kazı yapıp şebekeyi döşememiz mümkün olmuyor. Bu nedenle yerin en az 6, en çok da 7 metre altına iniyor ve şebekeyi döşüyoruz. Bu dev yatırım sayesinde beldemizde çok uzun yıllar alt yapı sorunu diye bir şey kalmayacak. Şu günlerde Tes-İş Sendikası'nın 5 yıldızlı otel inşaatı mevkiinde olan çalışmalarımız, Güre girişi iskele mevkiine doğru hızla ilerliyor. Yakın zamanda beldemizin, altyapı dahil tüm sorunları çözülmüş olacak. Başta, özveriyle çalışan personelimiz olmak üzere, belediyemize destek olan firmalar, kurum ve kuruluşlar ile şahıslara teşekkür ederiz" dedi. 

Kısa olan Güre iskelesinin uzatılmaya başlandığını anlatan Saka, insanların iskelede rahatça gezebilmelerini sağlayacaklarını belirtti. Başkan Saka, "Beldemizin oldukça kısa olan iskelesini genişletiyoruz. Küçük teknelerin rahatça yanaşabilmesi ve vatandaşların rahatça gezebilmeleri için başlattığımız çalışmamız, ilerleyen dönemlerde farklı boyutlarda daha da genişletilebilir. Bu çalışmamız alt yapı çalışmaları gibi gözle görünmeyen bir çalışma olmadığı için, çalışmayı gören vatandaşlardan olumlu tepkiler ve teşekkürler geliyor" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2008 Cumartesi 14:56:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hacer kafa IP: 88.245.56.xxx Tarih : 19.04.2008 01:06:12

ben proşe hakkında daha fazla bilgi istiyorum otel içerisinde apart ve gibi neler olacak inşaat ne zaman bitecek proşeyi bilmek istiyorum