6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Güzeller Ayvalık'a çıkarma yapacak

İSVİÇRE'NİN 2006 TÜRK GÜZELİ, 2009'UN EN GÜZEL TÜRK KIZINA TACINI TAKTI

2006 İsviçre güzeli, manken ve fotomodel Funda Önem, İsviçre de her yıl yapılan Miss Turkey of Swisterland 2009 yarışmasında dereceye giren güzellere kraliçelik tacını taktı.

İsviçre’de 2006 yılında Miss Bodensee yarışmasında birinci olup güzelliği tescil edilen Funda Önem, bu kez jüri üyesi koltuğunda oturdu.

İsviçre’nin Baden kentinde, Türk organizatörler Cüneyt Gümüşdere ve Ayla Özyurt’un öncülüğünde gerçekleştirilen ‘’Miss Turkey of Swetsterland 2009’’ yarışmasında birinci olan Tülay Cansever’in kraliçelik tacını takan manken ve fotomodel Funda Önem, “Bu tip güzellik yarışması organizasyonlarında seçilmek kadar, seçmekte çok zormuş” dedi.

Birbirinden güzel İsviçre’de ikamet eden Türk kızlarının yarıştığı organizasyonda, jürinin belirlediği en çok oyu alan Tülay Cansever, İsviçre’nin en güzel “Türk Kızı” unvanını kazanırken, ikinciliği Handan Özdemir ve üçüncülüğü de Berna Demir kazandı.

Türkiye de podyumların yakından tanıdığı manken- fotomodel ve dizi oyuncusu Funda Önem, “ Jüri üyesi olarak bende en az yarışmacı kızlar kadar heyecanlıydım. Güzellik yarışmalarında dereceye girebilmek için ter döken yarışmacılar kadar, jüri üyelerinin de birbirinden güzel kızları seçebilmesinin oldukça zor olduğunu gördüm. Zor bir yarışmaydı ama hak edenleri seçmeyi balardık” diye konuştu.

Önem, “Dereceye giren ilk üç güzeli Balıkesir’in Ayvalık ilçesine davet ettim. Dostluğun ön planda olduğu bu yarışma da ilk üçe giren güzeller dünya cenneti ve benim de karasevdalısı olduğum Ayvalık’a gelmeyi çok istediklerini belirttiler. Eğer bu yaz davetimi kabul ederlerse, Onları Ayvalık’ta ki yazlığımızda istedikleri kadar konuk edeceğim’’ diye konuştu.

Manken-Fotomodel ve dizi oyuncusu Funda Önem, yakında bir sinema filmiyle kamera karşısında olacağını belirterek, “Hayranlarıma sürprizlerim var” dedi.

İSVİÇRE'NİN 2006 TÜRK GÜZELİ, 2009'UN EN GÜZEL TÜRK KIZINA TACINI TAKTI
İSVİÇRE'NİN 2006 TÜRK GÜZELİ, 2009'UN EN GÜZEL TÜRK KIZINA TACINI TAKTI
İSVİÇRE'NİN 2006 TÜRK GÜZELİ, 2009'UN EN GÜZEL TÜRK KIZINA TACINI TAKTI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2009 Pazartesi 14:51:00
Güncelleme :30 Kasım 2009 Pazartesi 15:14:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?