2
Mayıs
2024
Perşembe
BALIKESİR

Hadise Bandırma'yı salladı!

23'üncü Uluslararası Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali'nin kapanışında sahne alan Hadise'nin konserinde hayranları ezilme tehlikesi yaşadı.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki konseri CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Bandırma İlçe Kaymakamı Ali Mantı, Belediye Başkanı Sedat Pekel ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sanatçıyı daha yakından görebilmek için arka taraftakilerin öne doğru ilerleme çabaları, izdihama yolaçtı. Yaşanan arbedede çok kişi ezildi ve baygınlık geçirdi. Bayılanlara ilk müdehale, konseri izleyen Bandırma Devlet Hastanesi Kardioloji Bölümü Doktoru Selim Panç ve Balıkesir Milletvekili Namık Havutça tarafından yapıldı. 

Konser sonunda Belediye Başkanı Sedat Pekel, sanatçı Hadise'ye plaketi verdi. Konserin bitişiyle birlikte düzenlenen havai fişek gösterisi nedeniyle gökyüzü renkgarenk oldu.

Son dönemde popülerliği iyice artan Hadise vereceği 72 konserle Ajda Pekkan'a bile fark attı.

O Ses Türkiye'deki jüri üyeliği sonrası yıldızı parlayan Hadise'ye şu sıralar art arda konser teklifleri gelmeye başladı. Temmuz ayına kadar haftanın beş günü konser verecek olan şarkıcı bu dönemde tam 72 konser verecek. Konser başına 75 bin TL alan Hadise bu dönemde 5 milyon 400 bin TL kazanarak rekor kıracak.

Hadise reklam gelirlerinde de Pekkan ve diğerlerine fark attı. Pekkan İpekyol ile oluşturduğu Ajda Pekkan for Twist ile 1 milyon TL kazanırken, Hadise bir alışveriş sitesinin reklam kampanyası için 1.8 milyon lira aldı.

...
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2012 Çarşamba 11:24:09
Güncelleme :6 Haziran 2012 Çarşamba 11:25:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?