3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Hamidiye su baskınlarından kurtuluyor

Balıkesir’in Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin Hamidiye Mahallesi’nde yağmur yağışları sonrasında oluşan su baskınlarına karşı çalışma başlattı.

Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç’ın talimatları doğrultusunda harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hamidiye Mahallesi’nde kapsamlı bir çalışma başlattı. Koruge cinsi yağmur suyu drenaj boruları ile su baskınları sıkıntısının önüne geçmek için çalışmalara başlayan ekipler, kısa süre içinde ebatları 1000 santimetre olan boru hattını tamamlayacak. Hamidiye Mahallesi’nde sıkıntı yaşanan Yeni Garaj, İtfaiye binası ve Yeşil Camii bölgelerini kapsayacak olan yağmur suyu drenaj hattı sayesinde Hamidiye Mahallesi, her yağmur yağışının ardından yaşadığı su baskını probleminden kurtulmuş olacak.

Edremit halkının öncelikli problemlerini gidermek için sürekli yeni ve kalıcı projeler geliştirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, “Edremit Belediyesi, tüm birimleri ile halkın ihtiyaçlarına cevap vermek, sıkıntıları çözmek için 24 saat göreve hazırdır. Hamidiye Mahallemizdeki su baskınları sıkıntısını öğrendik ve bölgede yaptığımız ön çalışmaların ardından kalıcı çözüm bulduk. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallede belirlenen alanlara drenaj boruları döşenmeye başlandı” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2011 Perşembe 17:50:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?