2
Mayıs
2024
Perşembe
BALIKESİR

Hastane projesi görenleri şaşırttı

DURSUNBEY'E YERLEŞKE HASTANE

Balıkesir'in Dursunbey ilçesine yapılacak olan yeni devlet hastanesinin projesi büyük beğeni topladı. TOKİ'nin yapacağı ve yerleşke şeklinde olacağı bildirilen Dursunbey Devlet Hastanesi'nin proje görseli dahi ilçede heyecana yol açtı.

Yeni yapılacak olan Dursunbey Devlet Hastanesi'nin projesi görücüye çıktı. TOKİ tarafından yapılacak hastanenin yerleşke halinde olacağı belirtildi. Mimar Giray Yücel MBY Proje Mimarlık limitet şirketi tarafından projelendirilen Dursunbey Devlet Hastanesi projesi beğeniye sunuldu.

TOKİ'nin yapacağı hastanenin ihale çıkmak için sıra beklediği belirtildi. Dursunbey Devlet Hastanesi Başhekimliğinde görücüye çıkarılan yeni hastane projesi görenleri şaşırtıyor. Yeni hastaneyle ilgili bilgi veren Dursunbey Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bilal Kaya, projenin takdirlik olduğunu söyledi. Bilal Kaya, "Bu yeni hastanemizin projesi gerçekten takdire şayan. Dursunbey için oldukça güzel bir yatırım. Bu yeni projeyle Dursunbey'de sağlık sektörü benzer bir şekilde yerleşke haline gelecek. Yeni hastanemiz geniş alana sahip olmakla beraber odaları bir ve iki kişilik olacak. Aynı anda bütün odalarda WC ve lavabolar olacak. Bu hem Dursunbey için hem de sağlık sektörü için büyük bir yatırım, hayırlı olmasını temenni ediyoruz" dedi.

BAŞBAKAN ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR

Dursunbey Devlet Hastanesi Başhekimi Bilal Kaya, projenin bütün ilçe halkını heyecanlandırdığını belirtirken yeni hastane için başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere TBMM Başkanı Cemil Çiçek'e, Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur'a, Ankara'daki siyasiler ile Yargıtay Üyesi Sadi Güven'e, Dursunbey Kaymakamı İbrahim Küçük, eski milletvekili Ali Osman Sali, Dursunbey Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

DURSUNBEY'E YERLEŞKE HASTANE
DURSUNBEY'E YERLEŞKE HASTANE
DURSUNBEY'E YERLEŞKE HASTANE
DURSUNBEY'E YERLEŞKE HASTANE
DURSUNBEY'E YERLEŞKE HASTANE
DURSUNBEY'E YERLEŞKE HASTANE
DURSUNBEY'E YERLEŞKE HASTANE
İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2011 Salı 17:27:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?