3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Hatalı sollama kazaya neden oldu

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, hatalı sollama sonucu meydana gelen trafik kazası sonrası E-87 karayolu trafiğe kapandı. Çaresiz araç sürücüleri duruma tepki gösterdi. 

Edinilen bilgiye göre, Edremit istikametine giden H.A. idaresindeki 10 M 15036 plakalı ticari minibüs ile Balıkesir istikametine giden M.G. idaresindeki 10 H 0389 plakalı özel otomobil çarpıştı. M.G. idaresindeki özel otomobilin hatalı sollama yaparak minibüsü sıkıştırdığı ve kazaya sebebiyet verdiği öne sürülürken, E-87 karayolu yaklaşık 20 dakika süreyle kısmen trafiğe kapandı. Polisler trafik akışını tekrar sağlarken, yüzlerce araç yolda kilometrelerce konvoy oluşturdu. Çekiciler yardımıyla kazalı araçlar yoldan çekildi. 

Yolda dakikalarca bekleyen araç sürücüleri, uzun süredir tamamlanamayan duble yol çalışmalarının bir en evvel bitirilmesini isteyerek, "Bu yol yıllardır inşaat halinde duruyor. Yol kenarlarındaki kum birikintileri yüzünden uluslararası bir yol olan E-87 daralıyor. Küçük bir kaza bile olsa yol trafiğe kapanıyor. Devletin bir an evvel bu yolu tamamlanmasını istiyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2008 Salı 09:26:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?