6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Havran Belediyesi'nden dev proje

Balıkesir’in Havran ilçesinde, belediye dev bir projeye imza atmaya hazırlanıyor.
Çevre yolu,zeytinyağı fabrikasının arkasında bulunan yerde basın mensuplarına yeri gezdirerek açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, “ Yaklaşık 100 dönümlük yerde hummalı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Burada biz tek tip belediye destekli kooperatif çatısı altında iki katlı içinde her türlü sosyal tesisleri bulunan dubleks evler yapmayı düşünüyoruz yada Toki'yi kurmak istiyoruz. Şu an düşünce aşamasındayız. Amacımız Havran'ın bu bölgede de hareketlenmesini sağlamak. Her şeyi içinde bulunan modern sosyal tesisler yapmak. Burası Havran'ı cazibe merkezi olacak”dedi.

Bu yeri en iyi şekilde değerlendirmek için uzman kişilerle görüşmelerinin de sürdüğünü belirten Lofçalıoğlu, “Burada 18.ci maddeyi uygulamayı düşünüyoruz. Yada yeri, mal sahibine bırakabiliriz. Bizim projemizin dışına çıkmadan yerini
değerlendirebilir. İster kendi imkanları ile aynı tip ev yapabilir. İsterse kooperatife verebilir. Futbol sahasının yanında bulunan araziyi de Toki’yi kurmayı düşünüyoruz. Her şey daha modern bir Havran için” şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2009 Pazar 17:37:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?