6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Havran Belediyesi'nden vefa

Balıkesir'in Havran Belediye Başkanı Levent Gökalp, belediyeye destek olan meclis üyeleri, iş adamları ile yerel gazete sahiplerini şilt ile onurlandırdı.

Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen törene MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Kadıköy Belediye Başkanı Sezgin İnan, İl Başkanı Ahmet Yarış, Edremit Belediye Başkan adayı Tuncay Kılıç, MHP İlçe Başkanı Halil Sönmez, Edremit İlçe Başkanı Halil Can, MHP Akçay Belediye Başkan adayı Müjdat Tüzün, MHP Zeytinli Belediye Başkan adayı Semra Ertuna, Ülkü Ocakları Başkanı Ömür Kocataş ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Levent Gökalp, "Gece gündüz hiç oturmadık. Havran'ı daha ileriye götürebilmek için çok kısa sürede evlerin çatısından, su borularına, alt yapıya oradan da yollara ve parklara kadar Havran'ın refahı için çehresini değiştiren çok sayıda önemli projeye imza attık. Bunu yaparken bizlere destek olan eski 4 belediye başkanı eski ve şu an yanımızda olan yeni dönem belediye meclis üyelerimiz ile bize destek olan iş adamları ile yerel gazete sahiplerini unutmadık. Tek elin bir sesi olmaz. 1 yılda 5 yıllık hizmet yaptık. Hep beraber Havran'ı Türkiye ve uluslarasası platforma taşımak için çalıştık. Destek olan herkese teşekkür borçluyuz. Halkımız bizi yeniden göreve layık görürse onurlu bir Havran için yeniden görev talibiz" şeklide konuştu.

Gecede yeni meclis üyleri de halka tanıtıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 18:53:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?