5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Havran Kaymakamlığı'na iyilik ödülü

HAVRAN KAYMAKAMLIĞI'NA İYİLİK ÖDÜLÜ

Balıkesir’in Havran Kaymakamlığı, Uluslararası Halil İbrahim buluşmaları kapsamında düzenlenen yarışmada proje dalında “Altın Sofra İyilik Ödülü”ne layık görüldü.

Havran Kaymakamı Fatih Genel ve Vakıf Müdürü Mehmet Kuru ödül almak üzere 20-23 Mayıs 2010 tarihleri arasında Şanlıurfa ilinde bu yıl dördüncü kez düzenlenen ‘ Uluslararası Halil İbrahim Buluşmaları’na katıldı.

Proje dalında, “Havran Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı - Taşarası, Karalar, Hüseyin Beşeler ve Çakırdere Köyleri; Eğitim, Sosyal Yaşamı Geliştirme ve Kalkındırma “ Projesi ile ödüle layık bulundu.

Kaymakam Fatih Genel,‘Altın Sofra İyilik Ödülü’nü Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan’ın elinden aldı.

Balıklıgöl Amfi Tiyatro’da düzenlenen açılış konuşmalarının ardından Vali Nuri Okutan ve eşi Demet Okutan, dostluk ve barış adına gökyüzüne sembolik olarak güvercin bıraktı. Ardından Hannah Berger Şanlıurfa türkülerini seslendirdi. Berger’in konserinin ardından Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Berger’e Halil İbrahim Buluşmalarına katılımından dolayı plaket takdim etti.

Daha sonra sivil toplum kuruluşlarını ve başarılı olmuş yardım projelerini; ulusal ve uluslararası kamuoyuna tanıtmanın yanı sıra, yeni projeleri teşvik etme amacı güden Altın Sofra İyilik Ödüllerinin verilmesine geldi. Ödülleri Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürü Aziz Yıldırım, Şanlıurfa Belediye Başkan Vekili Habib Arslan ve bürokratlar verdi.

HAVRAN KAYMAKAMLIĞI'NA İYİLİK ÖDÜLÜ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2010 Pazartesi 15:15:03
Güncelleme :24 Mayıs 2010 Pazartesi 15:20:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?