7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Havran zeytinyağına tam not

Balıkesir’in Havran Belediyesi’nin İzmir’de açılan ‘Vinolive 2009 Fuarı’nda açtığı stantta Havran zeytinyağı tam not aldı.

64 metrekarelik standa 7 firmanın sergi açtığı zeytin ve zeytinyağlarının tanıtıldığı standı ziyaret eden, Uluslararası Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi Başkanı Jamal Al Batsh,“Zeytinyağınız çok leziz,hayran kaldım” dedi.

Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu ile meclis üyesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Erdal Önder'de “Zeytin Zeytinyağı Konseyi Başkanı Jamal Al Batsh, fuar boyunca birçok zeytinyağının tadına baktı, ancak Havran zeytinyağının çok farklı aroması olduğunu bizlere iletti. Havran zeytinyağının kalitesi fuar boyunca standa gelen konuklar tarafından gösterilen ilgi ile adeta tescillendi.

Bunun gururunu yaşadık. Ancak ülkemizde hala zeytinyağını tanımayan çok insan var. Kişi başına tüketim 1 kilogram bile değil. Bu rakamı çok yukarılara çıkartmak 3. kez fuara katılıyoruz. Katılan firmalarımıza teşekkür ederiz”şeklinde konuştu. Standı Jamal Al Batsh ile Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi Başkanı Prof.Dr. Mustafa Tan'da ziyaret etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2009 Perşembe 16:52:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?