6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Havran'a ek emniyet binası açıldı

Balıkesir'in Havran ilçesinde, Polis Teşkilatı'nın 164. kurtuluş yıl dönümü coşkuyla kutlanırken, ek emniyet binası törenle açıldı.

Polis Haftası dolayısıyla evvela çocuklara yönelik tiyatro oyunu sahnelenirken, çizgi film gösterimi de yapıldı. Burhaniye Ayfer Arıcan folklor ekibi gösteri sunarken, polis konulu şiir yarışmasında birinci olan şiir okundu. Şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödülleri verildi.

Bu arada, emniyetin ek binası hizmete açıldı. Havran Emniyet Amiri Kemal Hiçyılmaz, yaptığı konuşmada, "Halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanmasında büyük bir cesaret, azim ve kararlılıkla çalışan teşkilatımızın 164. kuruluş yıldönümünü kutlamaktayız. Şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyor, şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerine en içten sevgi ve saygılarımı unuyorum. Devletimizin huzur ve güvenliğine yönelecek her türlü tehdit ve tehlikeye karşı var gücümüzle çalışıyor ve çalışmaya devam edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

Ardından Emniyet Amirliği ek binası törenle açıldı. Burada 'Polis- Halk' konulu fotoğraf sergisi ise büyük ilgi gördü.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 10:08:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?