6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Havran'ı karıştıran dilekçe

HAVRAN’DA SAHTE İMZALI ŞİKAYET DİLEKÇESİ İLÇEYİ KARIŞTIRDI

Balıkesir’in Havran ilçesi ‘sahte imzalı’ olduğu ileri sürülen şikayet dilekçesi ile karıştı.

Sebzeciler ve Meyveciler Esnaf Odası başkanı ve aynı zamanda Ak Parti Belediye meclis üyesi Hasan Soysal, düzenlediği basın toplantısında kendi imzasını taklit edip şikayet eden kişi yada kişilere ateş püskürdü.

Delikanlı birinin kendi adı, imzası ve adresini yazarak şikayetçi olması gerektiğini bildiren Soysal,başkası adına yapılan bu olayın çok yakışıksız ve çirkin bir davranış olduğunu bildirdi.

Sebzeciler ve Meyveciler Esnaf Odası başkanı Hasan Soysal,” Benim bilgim ve haberim olmadan birileri benim adıma 06.11.2009 tarihinde Balıkesir Valiliği ile İskan ve Bayındırlık İl Müdürlüğü’ne belediye eski başkanı Mustafa İrtürk’ün oğlu Mahmut İrtürk tarafından Vakıflar Müdürlüğü’nden kiralanan ‘Zeytin Dalı’ tesislerinin ruhsatsız ve usulsüz olduğuna dair, benim imzam ile dilekçe ile başvuruda bulunulmuş. Bu konu ile uzaktan yakından hiçbir alakam olamaz. Aynı şekilde daha önce yine Belediye meclis üyesi Halil Kuleli adına da sahte imza ile aynı makamlara şikayet dilekçesi gönderilmiş” dedi.

Soysal şunları söyledi:

“Ben Havran sevdalısıyım. Doğup büyüdüğüm ilçeme katkı sağlayabilmek için siyasete girdim. Ancak son zamanlarda daha önce Belediye meclis üyesi Halil Kuleli adına yine sahte imza ile başvuru yapılması, ardından benim adıma sahte yine sahte imza ile şikayette bulunulması akıllarda soru işaret bırakıyor. Birileri ucuz prim peşinde. Bizlerle oyun oynamak istiyor. Böyle işler peşinde koşacaklarına bu dilekçeyi yazma lütfunda bulunanlar çıkıp delikanlı gibi kendi ismi ile şikayetçi olsunlar. Başkalarının adını kendi ucuz çıkarlarına alet etmesinler. Bu insanlığa yakışmaz. Yasal olarak hakkımı savunacağım. İmza sirkülerini Balıkesir Valiliği İskan ve Bayındırlık İl Müdürlüğü’ne, Vakıflar Bölge Müdürlüğüne şikayet dilekçem ile gönderdim. Cumhuriyet Savcılığı’na da suç duyurusunda bulunacağım”

HAVRAN’DA SAHTE İMZALI ŞİKAYET DİLEKÇESİ İLÇEYİ KARIŞTIRDI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2009 Cumartesi 15:12:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?