3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Hayırseverden dördüncü okul

Balıkesir'in hayırsever ailelerinden Kurşun ailesi, Adnan Menderes Mahallesi'nde yaptıracakları 4. okul için bugün Vali Selahattin Hatipoğlu ve Milli Eğitim Müdürü Abdürrahim Köksal'ın da protokol imzaladı. 

Balıkesir'de yaptıkları hayır işleri ile tanınan Kurşun ailesi 4. okul için ilk adımı attı. Bugün valilik binasında Vali Selahattin Hatipoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Abdürrahim Köksal'ın katıldığı yeni okul inşaatı için bir protokol töreni düzenlendi. Vali Hatipoğlu "Hayırlı bir iş için prtokol imza görevini gerçekleştiriyoruz. Kurşun ailesi, 200 öğrenci kapasiteli anaokulu belediyenin arsası üzerine yapmayı talep etti. Belediyemize de yardımlarından dolayı teşekkür ederiz. İl merkezinde ilköğretim açısından okul sıkıntısı var. Hayatta kalıcı eserler bırakmak önemlidir. Ömer Kurşun, önemli bir eksik olan anaokulunu yaptırarak teslim edecektir. Ben Kurşun ailesine yaptığı bu hizmetten dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

Kurşun ailesi adına törende konuşan Ömer Kurşun "Daha evvel 3 okulu milli eğitime kazandırdık. Bu 4. okulumuz olacak. Bize bu imkanı veren Valimiz Selahattin Hatipoğlu'na teşekkür ediyoruz." dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2008 Çarşamba 15:20:22
Güncelleme :20 Ağustos 2008 Çarşamba 15:31:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?