3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Hayırseverler ödüllendirildi

Balıkesir Valiliği, merkez ve ilçelerde çeşitli hayır ve yardımlarda bulunan çok sayıda hayırseveri ödüllendirdi.


Balıkesir Valiliği'nin Otel Basri'de düzenlediği, "Hayırseverlerimiz Onur Ödül Töreni"ne Vali Selahattin Hatipoğlu eşiyle, milletvekilleri İsmail Özgün, Edip Uğur ve Cemal Öztaylan, Belediye Başkan Vekili İlyas Kapısız, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Karayiğit, BAÜ Rektörü Prof. Dr. Şerif Saylan,Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Rona Yırcalı, İGM Başkanı Mehmet Akif Okur, Balıkesir Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Eyüp Yeşil, vali yardımcıları, daire müdürleri ve çok sayıda davetli ile hayırseverler katıldı.

Törende, İl Genel Meclisi'nin aldığı karar ile belirlenen ve ödüle layık görülen toplam 62 hayırsever, ödüllendirildi. törende konuşan Vali Selahattin Hatipoğlu, "Ülkemizin geleceği noktasında hisli, duyarlı hayırseverlerimiz devlet-vatandaş dayanışması ile çeşitli eserler bırakmışlardır. Bu eserler ve kişiler gelecek yıllarda da saygı ile anılacaktır. Biraz sonra aramızda bulunan 53 hayırsevere katkılarından dolayı onur ödülü vereceğiz. Aramızdaki bu değerli hayırseverlere teşekkür ederim" dedi.
Onur ödülüne layık görülen 62 hayırseverin 53'ünün hazır bulunduğu törende, işadamı A. Rona Yırcalı ile Sevinç-Ömer Kurşun, Fatma Kutvar ve Ahmet Kula'nın aralarında bulunduğu çok sayıda hayırsevere ödülleri takdim edildi. Her yıl 15 şehit çocuğuna eğitim bursu veren ve bazı okulların onarımlarını gerçekleştiren Recep Mercan anons edildiğinde davetliler tarafından alkışlandı. Mercan'ın ödülünü yeğeni Olgay Ensert aldı. Tören, Vali Hatipoğlu'nun eşiyle birlikte katıldığı hayırseverlerin onuruna verilen akşam yemeği ile sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Mart 2008 Pazar 03:03:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?