7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Hayvan pazarında dolandırıldılar

Balıkesir'de, büyükbaş hayvan almaya gittikleri hayvan pazarında dolandırıldıklarını iddia eden iki kardeş polise başvurdu.

Edinilen bilgiye göre, büyükbaş hayvan satın almak için Eski Kepsut Yolu üzerindeki hayvan pazarına giden H.Y. (48) ve H.Y. (48) isimli iki kardeş, S.D. isimli şahıs ile ineğini almak için pazarlık yapıp bin 450 TL.'ye anlaştı. Pazarlık sırsında tanımadıkları iki kişinin ineğin fiyatıyla ilgili pazarlığa yardımcı oldukları bildirildi.

Daha sonra satın aldıkları hayvanı taşımak için araç almaya giden H.Y. ve H.Y kardeşler, biraz ileride pazarlığa yardımcı olan şahıslardan biriyle karşılaştı. Hayvanın parasını isteyen şahsa bin 450 TL.'yi verdiklerini beyan eden iki kardeş, daha sonra hayvanı almak için gittikleri hayvan pazarındaki satıcı S.D.'nin parayı verdikleri şahsı tanımadığını söylemesi üzerine dolandırıldıklarını anladılar.

Polis hayvan pazarında dolandırıcılık olayına karıştıkları iddia edilen şüphelileri yakalamaya çalışırken, olayla ilgili savcılık tarafından da soruşturma başlatıldığı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2009 Salı 16:35:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?