3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Her kahvehaneye bir kitaplık!

Balıkesir'in Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü başlattığı 'Her Kahvehaneye Bir Kitaplık' kampanyasıyla ilçedeki bütün kahvehanelere kitaplık hediye ediyor.

Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından halkla karşılıklı görüş alışverişinde bulunulması amacıyla düzenlenen huzur toplantılarına devam ediliyor.

İlçe Emniyet Müdürü Esat Taner, İlçe Emniyet Amiri Adnan Çarıkçı'nın da katılımıyla geçtiğimiz günün akşamı Halitpaşa Mahallesi'ndeki bir kahvehanede huzur toplantısı gerçekleştirildi. Erdek İlçe Emniyet Müdürü Esat Taner, İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan 'Her Kahvehaneye Bir Kitaplık' kampanyası kapsamında bir kitaplık huzur toplantısının düzenlendiği kahvehaneye hediye edildi.

Vatandaşların genel kültür seviyelerini yükseltmek ve psikolojik rahatlamalarını sağlamak amacıyla bu kampanyaya başladıklarını belirten Emniyet Müdürü Taner, kitaplığın teslimi sırasında da yaptığı konuşmada," İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak halkımızın genel kültür seviyelerini arttırmak, psikolojik olarak rahatlamalarını sağlamak ve daha güzel vakit sağlamak için 'Her Kahvehaneye Bir Kitaplık' kampanyası başlattık ve bugünde huzur toplantısını gerçekleştirdiğimiz bu kahvehaneye hediye ediyoruz. Bu kitaplıkta genel kültür ve Erdek ile ilgili bilgi verici kitaplar bulacaksınız. İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak bundan sonrada ziyaretinde bulunduğumuz diğer kahvehanelerimize de kitaplık kazandırmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Toplantıda İlçede aile içi şiddet ve intihar olaylarının artış gösterdiğine dikkat çeken İlçe Emniyet Müdürü Taner, "İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak düzenli olarak kahvehanelerimizde yaptığımız huzur toplantılarımızı devam ediyoruz. Bugün yaptığımız toplantımızın temel konusu aile içi şiddet ve intihar olaylarının artmasıdır. Yaptığımız tespitlere göre son yıllarda aile içi şiddet ve intihar olaylarında % 100' lük bir artış olduğu gözlenmiştir. Ben siz Erdeklilerden bu konu ile ilgili olarak komşuluk ilişkilerine önem vererek komşularımızın başta ailelerimiz olmak üzere çevremizdeki insanların maddi ve manevi ihtiyaçlarını yakından takip ederek komşuluk ilişkilerinizi arttırmanızı istiyorum. Yine bu bağlamda her türlü ihtiyaçlarınızı gerek 155 numaralı hattımıza gerekse Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğümüz bünyesinde kurulmuş olan toplum destekli polislerimiz kanalıyla bizlere ulaştırabilirsiz. Bizlere yapacağınız her müracaat bizler tarafından yardım ve ilgi görecektir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2008 Cumartesi 14:25:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?