3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Hırsızlar amaçlarına ulaşamadı

Balıkesir'de, Anafartalar Caddesi üzerinde bulunan PTT kargo şubesine girmek isteyen kimliği belirsiz kişi yada kişiler kargo şubesinin camını kırarak olay yerinden kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, bu sabah erken saatlerde meydana gelen olayda, kısa bir süre önce hizmete açılan PTT kargo şubesi soyulmak istendi. Kimliği belirsiz kişi yada kişilerin işyerinin kapısının camını kırarak kargo şubesine girmek istedi.

Çift camlı olan girişi kıramayan şahıslar, kapı kilidi ne zorlamalarına rağmen açamadı. Sesler üzerine emellerine ulaşamadan olay yerinden kaçan şüpheliler yakalanamazken, sabah işyerini açmaya gelen PTT görevlileri durumu polise bildirdi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışma yaptığı olayla ilgili soruşturma başlatılırken teşebbüs halinde kalan hırsızlık olayıyla ilgili şüphelilerin kimlik tespiti ile yakalanmalarına çalıştığı bildirildi. Sabah kargo şubesini açmak için işyerine gelen PTT Kargo Müdürü Ahmet Bal ve Kargo Şefi Mevlüt Konuk, kırık camları görünce polisi aradıklarını söyledi. Kargo müdürü Ahmet Bal, "PTT'den ne istediler bilemiyorum. Biz kargolarımızı günlük sevk ediyoruz, içeride bir şey yoktu" diyerek tepki gösterip, üzüntüsünü ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2008 Cumartesi 13:39:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?