5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Hırsızlık zanlısı 3 kişi yakalandı

BALIKESİR POLİSİ HIRSIZLARA GÖZ AÇTIRMADI

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, il dışından gelerek evden hırsızlık yaptıkları belirlenen 3 kişiyi yakaladı. Adli makamlara çıkarılan 3 şüpheli de tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Balıkesir merkez Kasaplar Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen evden hırsızlık olayıyla alakalı soruşturma yürüten Asayiş Şube Hırsızlık Bürosu ekipleri, apartman dairesine PVC penceresinin sert bir cisimle zorlanarak açılmak suretiyle içeriye girildiğini, evden 147 TL para ile muhtelif gümüş ve imitasyon takı malzemeleri çalındığını belirledi. Ekiplerin yaptıkları çalışmalar neticesinde, Manisa'dan Balıkesir'e gelerek olayı gerçekleştiren M.E., S.S. ve A.A. isimli şahıslar yakalandı. Şüphelilerin üst aramalarında evden çaldıkları 147 TL para, muhtelif gümüş ve imitasyon takı malzemeleri ele geçirdi. Çalınan para ve takılar sahibine teslim edildi.

Şahıslardan birinin daha önceki tarihlerde Balıkesir merkezde meydana gelen evden hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edildi. Emniyetteki sorgulamalarının ardından adli makamlara teslim edilen 3 şüphelinin de tutuklanarak cezaevine gönderildikleri bildirildi.

BALIKESİR POLİSİ HIRSIZLARA GÖZ AÇTIRMADI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2010 Salı 19:13:04
Güncelleme :30 Kasım 2010 Salı 23:31:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?