5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Hizmetliydi memur oldu

HİZMETLİYDİ MEMUR OLDU

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 20 yıl önce hizmetli olarak göreve başlayan Kadir Çetinkaya, girdiği yükselme sınavlarında başarılı olunca memurluğa terfi etti. İlkokul mezunu olarak girdiği görevi sırasında ortaokul ve liseyi dışardan bitiren 42 yaşındaki Çetinkaya, Gazi İlköğretim Okulu’na memur olarak atandı.

Burhaniye’de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çalışkan ve güler yüzlü görevlilerinden hizmetli Kadir Çetinkaya, bir taraftan ortaokul ve liseyi dışardan bitirirken, girdiği yükselme sınavlarında da başarı gösterdi. İlçeden sınava giren 9 görevli arasında başarıyı yakalayan Çetinkaya, memurluğa terfi etti.

Atandığı Gazi İlköğretim Okulu’nda da görevine başlayacağı günü bekleyen Çetinkaya, “Katıldığımız 15 günlük seminerin arından girdiğim sınavda başarılı oldum. İlkokul mezunu olarak girdiğim görevim sırasında ortaokul ve liseyi dışardan bitirdim. Her zaman işimi severek yaptım. Yeni görevimi de severek yapacağım. Sınavlara girmeye de devam edeceğim” dedi.

Kadir Çetinkaya’nın çalışkan bir personel olduğunu belirten ilçe milli eğitim müdürü Yakup Şağban” Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim” dedi.

HİZMETLİYDİ MEMUR OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2010 Çarşamba 12:33:05
Güncelleme :23 Haziran 2010 Çarşamba 12:36:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?