7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

İftar çadırı bereketi

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, ilk orucunu Balıkesirliler ile birlikte iftar çadırında açtı. Çadır önünde oluşan kuyrukta son vatandaşında yemek almasını bekleyen Ok, kendisi de çadıra girerek orucunu açtı .

Balıkesir'de evine yetişemeyen yada sıcak yemek imkanı olmayanlar ilk iftarını çadırda yaptı. Belediyenin iftar çadırında çorba, köfte, pilav, tatlı ve hurma orucunu açan vatandaşlara Belediye Başkanı İsmail Ok, Belediye Başkan yardımcıları Argun Atıcı, Tuna Aktürk, Yusuf Özenç ve Balıkesirspor Başkanı Rafet Çetinel eşlik etti. İftar öncesinde eski lunapark alanındaki Karesi Mehter Takımı'nın gösterileri ile vakit geçiren vatandaşların gündemini "çadır krizi" oluşturdu.

Belediye Başkanı İsmail Ok'un yaptığı icraat ile çadır krizini kolayca aştığını belirten vatandaşlar, başkan ile iftihar ettiklerini belirtti. Orucunu hurma ile açan Belediye Başkanı İsmail Ok, basın mensupları ile de bir süre sohbet etti. Ezan saatinde çadır önünde uzayan kuyruktaki son vatandaşın da yemeğini almasını bekleyen İsmail Ok, çadıra en son kendisi girerek iftar yemeğini yedi.
Yemek sonrası çadır önünde bol bol su içen İsmail Ok, vatandaşların sıkıntılarına da kulak verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2009 Cumartesi 11:51:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?