7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

İki şüpheli ölüme soruşturma

Balıkesir'de, iki ayrı olayda biri genç diğeri yaşlı 2 kişi hayatlarını kaybetti. Cumhuriyet Savcısının şüpheli olarak değerlendirdiği olaylarla ilgili soruşturma başlatılırken, cenazeler otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Hacıilbey Mahallesi'nde ikamet eden Metin Bindaş (71), yalnız yaşadığı evinde ölü olarak bulundu. Rahatsız olduğu ve ayağının aksadığı belirtilen Metin Bindaş, dün öğle saatlerinde kontrol için eve gelen oğlu tarafından yerde yüz üstü yatar vaziyette bulundu. Yapılan kontrolde öldüğü anlaşılan Metin Bindaş'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldıktan sonra ailesine teslim edildi.

Diğer bir olayda ise yolda yürürken aniden fenalaşan 37 yaşındaki şahıs hayatını kaybetti. Dün akşam saat 20.00 sıralarındaki olay, Anafartalar Caddesi üzerinde meydana geldi. Nadir Çoban (37), yolda karşılaştığı çocukluk arkadaşı Halil Duman ile sohbet etti. İki arkadaş daha sonra birlikte yürümeye başladı. Yolda yürürken aniden fenalaşan Nadir Çoban, "Tansiyonum düşüyor" deyip yere yığıldı. Olay yerine çağırılan ambulansla hastaneye kaldırılan şahsın hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Nadir Çoban'ın cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, olayla ilgili başlatılan savcılık soruşturmasının ise sürdüğü bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 15:59:53
Güncelleme :8 Ocak 2009 Perşembe 16:06:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?