3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

İkinci hayat mangal keyfinde son buldu

Yalova'da, 17 Ağustos depreminde enkaz altından 10 saat sonra çıkarılan Bursalı mobilyacı, arkadaşları ile yüzmek için gittiği Erdek'te mangal yaparken kalp krizi geçirip öldü. 

17 Ağustos 1999 da yaşanan Gölcük depremine Yalova'daki evlerinde yakalanan Mustafa Çakır (39), evlerinin çökmesiyle birlikte eşi ve 2 cocuğuyla birlikte enkaz altında kaldı. 10 saat sonra Mustafa Çakır enkazdan yaralı halde çıkarılırken, eşi Birsen Çakır ile iki çocuğu Fatmanur ve Halil İbrahim Çakır hayatlarını kaybetti. 

Depremin ardından Bursa'da Anadolu Mahallesi'ndeki yakınlarının yanına yerleşen Mustafa Çakır, iki sene önce şimdiki eşi Meryem Çakır ile dünya evine girdi. Bu evliliğinden de bir oğlu olan Çakır, geçen hafta oğluna yaptığı sünnet düğününün ardından arkadaşlarıyla birlikte stres atmak için Erdek'e gitti. Bir süre denize girip yüzen Mustafa Çakır, mangal yakmak için kıyıya çıktığında aniden fenalaştı. Mangalın yanında yere düşen Çakır'ı gören arkadaşları sağlık ekiplerine haber verdi. 112 ambulansıyla Erdek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mustafa Çakır tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderilen Mustafa Çakır'ın cenazesini yapılan otopsinin ardından teslim alan yakınları gözyaşı döktü.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2008 Pazartesi 17:40:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?