6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

İlhan Altın, Tatlıses'e meydan okudu

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Akçay beldesinde bir barda sahne alan İlhan Altın, İbrahim Tatlıses'e meydan okudu.

1987 yılında profesyonel müzik hayatına başlayarak ilk albümü ile Milliyet Gazetesi'nin 'Müzik Magazin' ödülünü alan İlhan Altın, Akçay Çatı Bar'da hayranları ile buluşuyor.

10 yıldır albüm çıkarmayan ve daha önce İbrahim Tatlıses'in 'Tatlıses' isimli plak şirketi ile de çalışan Altın, İbrahim Tatlıses'in şarkılarını ondan daha güzel okuduğunu söyledi.

Dönemin 'İnter Star' adlı TV kanalında uzun süre 'Salı Pazarı' isimli programı yapan ve 'Bacımsın' isimli bir albüm çıkaran İlhan Altın, sahne aldığı barda hayranlarına müzik ziyafeti sunuyor.

Yeni çalışmalarını bir araya getirerek bir albüm hazırlığı içerisinde olduğu öğrenilen İlhan Altın, "Ben yıllardır yeni bir albüm çıkarmadım ve bu zaman içerisinde müziğe de küsmedim. Hala çok iddialıyım. Edremit Körfezi'nde duruyorum ve burada sahne alıyorum. Bu bölgede benim hayran kitlem oldukça yüksek. En çok istek aldığım şarkılar da arkadaşım İbrahim Tatlıses'in parçaları oluyor. Hayranlarım Tatlıses'in şarkılarını ondan daha iyi okuduğumu söylüyor. Ben de onlara katılıyorum. Müzik ruhun gıdasıdır ve evrenseldir. Tatlıses arkadaşıma da başarılar diliyorum. Yılların eskitemediği İlhan Altın hala müzik dünyasında ve beni dinlemek isteyenler Akçay'da bulabilirler" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2009 Cuma 18:41:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?