5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

İnce oğlunun yemin törenine katıldı

CHP'Lİ İNCE ASKER OLAN OĞLUNUN YEMİN TÖRENİNE KATILDI

CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Balıkesir'in Manyas ilçesinde kısa dönem askerliğini yapan oğlu Salih Arda İnce'nin yemin törenine katıldı.

Manyas İlçe Jandarma Komutanlığı'nda vatani görevini yapan 337. kısa dönem erlerin yemin töreni ilçe şehir stadında yapıldı. Törene CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Manyas Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Hareket Eğitim Şube Müdürü Binbaşı Oktay Koç, Manyas İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Engin Düşmezkalender, Belediye Başkanı Hasan Kahraman, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Murat Özkan katıldı. Yemin töreninde konuşan Binbaşı Koç, "Sizler yemin ederek tam bir asker oldunuz. Sizler için vatan hizmeti şimdi başlamıştır, bizim evlatlarımız oldunuz. Yüreğinizdeki yurt sevgisi ile görevinizi en iyi şekilde yapacak, şer unsurlarına karşı mücadele edeceksiniz" dedi.

Daha sonra 337. kısa dönem 110 asker ant içti. Askerler arasında yer alan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin oğlu Salih Arda İnce de arkadaşları ile birlikte ant içti. Ant içme törenine eşi ve yakınları ile birlikte katılan Muharrem İnce'nin resmi geçit töreninde duygusal anlar yaşadığı gözlendi.

CHP'Lİ İNCE ASKER OLAN OĞLUNUN YEMİN TÖRENİNE KATILDI
CHP'Lİ İNCE ASKER OLAN OĞLUNUN YEMİN TÖRENİNE KATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2010 Cuma 18:43:01
Güncelleme :24 Aralık 2010 Cuma 20:25:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?