3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

İnebey Anadolu Lisesi'nde kermes

Balıkesir'in en gözde okullarından biri olan İnebey Anadolu Lisesi'nde kermes düzenlendi.

Okul aile birliğinin ilk etkinliği olan yiyecek kermesi, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Eğitim ve öğretime bu sene açılan Balıkesir İnebey Anadolu Lisesi'nde seçimle göreve gelen Okul Aile Birliği yönetimi, sosyal etkinliklerine kermes ile başladı.

TOKİ Yeni Mahalle'deki okulun bahçesinde düzenlenen kermeste, okula aile birliği üyeleriyle öğrenci velilerinin evlerinde hazırladıkları birbirinden lezzetli yiyecekler satışa sunuldu. İnebey Okul Aile Birliği Başka Hülya Altan ve yönetim kurulu üyelerinin bizzat ilgilendiği kermeste İnebey Öğrenci Temsilcisi İrem Uzun'un başkanlığındaki öğrenciler de gönüllü olarak görev aldılar. Öğle saatinde düzenlenen kermeste satışa sunulan tatlı ve tuzlu yiyecekler ile kermesin spesiyali olan kısır çok kısa bir sürede tükendi. Aile Birliği Başkanı Hülya Altan'ı bu sosyal etkinlikte yakın arkadaşları ile eşi Hakan Altan da yalnız bırakmadılar. Kermesten elde edilen gelirin daha önce 40 bin YTL. olarak belirlenen tahmini bütçeye aktarılacağı bildirildi. İnebey Okul Aile Birliği Başkanı Hülya Altan, ilk etkinlikleri olan kermesin başarılı geçtiğini söylerken, bunda emeği olan aile birliği yöneticileri ile velilere ve öğrencilere teşekkür etti. İnebey Okul Öğrenci Temsilcisi İrem Uzun da, arkadaşlarıyla birlikte kermese katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti. Hülya Altan, "Sırada mantı günümüz var. Sosyal etkinliklerimiz sürecek" dedi.

Balıkesir merkezdeki eğitim kurumları arasında sezonun ilk kermes etkinliğini İnebey Anadolu Lisesi ile Altıeylül İlköğretim Okulu gerçekleştirmiş oldu. Her iki okul da aynı gün tertipledikleri yiyecek kermesleriyle okul aile birliği bütçesine katkıda bulunmaya çalıştılar. İnebey Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Güçver ile Altıeylül İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Eroğlu, bu tür faaliyetlerin okul ve okul aile birlikleri için yararlı olduğunu, idare olarak gereken desteği verdiklerini ifade ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2008 Cumartesi 15:43:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
inebey öğrencileri IP: 212.175.115.xxx Tarih : 12.11.2008 15:24:35

çokk güzeldi yeni okulumuzu en iyi şekilde temsil edeceğiz