2
Mayıs
2024
Perşembe
BALIKESİR

İntihar mı cinayet mi?

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde 17 yaşındaki bir genç ikamet etitği köyde açık arazide silahla vurulmuş halde bulundu. İntihar olduğu değerlendirilen olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

AŞK İNTİHARI İDDİASI

Edinilen bilgiye göre, Savaştepe ilçesine bağlı Tavşancık köyünde meydana gelen olayda, gece geç saatlerde kaybolan koyunları aramak üzere evden çıktığı belirtilen S.C. isimli genç ölü olarak bulundu. Dün gece saat 22.00 sıralarında kaybolan koyunları aramak için evden ayrıldığı belirtilen gencin cesedini yoldan geçen köylüler fark edip bularak jandarmaya haber verdi. Bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri önlemi alırken, Savaştepe Cumhuriyet Savcısı Adem Amaç olay yerinde inceleme yaptı. Yapılan ilk incelemede S.C. isimli gencin cesedinin yanında bulunan av tüfeği ile karın bölgesinden tek kurşunla vurularak öldüğü belirlendi. Olayın bir cinayet mi, intihar mı yoksa kaza sonucu mu meydana geldiği ise araştırılıyor. Jandarmanın ifadesini aldığı şahsın yakınları ve köylüler S.C.'nin köyde sevdiği bir kızın olduğunu, karşılıksız aşk yüzünden intihar etmiş olabileceğini söyledikleri öğrenildi. Gencin cep telefonundan gönlünü kaptırdığı aynı köyde ikamet eden kendisinden 5 yaş daha büyük bir kıza olayın meydana geldiği akşam 10'a yakın mesaj geçtiği, kendisiyle mutlaka görüşmek istediğini yazdığı, ancak kızın uyuduğu için cep telefonuna gelen mesajları görmediği, mesajları bu sabah kalktığında fark ettiğini söylediği bildirildi.

Savaştepe Devlet Hastanesi'ne kaldırılan gencin ceseti kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Savcılık şüpheli bulduğu ölüm olayıyla ilgili soruşturma başlattı

iha
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2012 Pazartesi 18:59:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?