6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

İrem Türkiye birincisi oldu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Özel Bahçeşehir Körfez Koleji öğrencisi İrem Boladan, Türkiye Özel Dershaneler Birliği'nin düzenlediği seviye tespit sınavında Türkiye birincisi oldu.

46 bin 35 öğrencinin katıldığı yarışmada 500 tam puanla birinci olan İrem Boladan okulunun gururu olurken, başarılı öğrencinin ödüllendirileceği bildirildi.

Burhaniye'de faaliyet gösteren Özel Bahçeşehir Körfez Koleji 6/A sınıfı öğrencisi İrem Boladan'ın 13 gün önce girdiği sınavda Türkiye birincisi olduğu ortaya çıktı. Sınav sonucunu öğrenen okul müdürü Raci Kuşoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Şağban başarılı öğrenciyi kutlarken, öğrencinin ödüllendirileceği bildirildi. İrem'in sınıfının en çalışkan öğrencisi olduğunu belirten müdür Raci Kuşoğlu, "Kendisinden başarı bekliyorduk. Türkiye birincisi olması bizim için gurur kaynağı oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Kendisini ödüllendireceğiz" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Şağban da, başarılı öğrenciyi kutlayarak, "Bizim de bu öğrencimizi ödüllendirmemiz lazım. Öğrencimizin başarısını kaymakamımız Ali Uslanmaz'a ileteceğim" dedi. Doktor olmak istediğini belirten İrem Boladan, "Derslerime düzenli çalışıyorum. Sınavda da sorular oldukça kolay gelmişti. Türkiye birinci olunca çok sevindim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2009 Pazartesi 14:42:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?