5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

İş adamına kurşun yağmuru

AYVALIK'TA MARKETLER ZİNCİRİ SAHİBİ İŞ ADAMI ÖLDÜRÜLDÜ-2

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde Diasa Marketler ve Yoğurtçu Rahmi adıyla bilinen Gediz Mandırası ortaklarından Ahmet Ermiş, silahlı saldırı sonucu öldürüldü.

Edinilen bilgilere göre olay, dün akşam saat 21:00 sıralarında iş adamının evinin bulunduğu Kaymakamlık Lojmanına 30 metre mesafedeki, Sefa Çamlık Mahallesi Mine Sokak No: 14’te meydana geldi.

57 yaşındaki evli ve iki çocuk babası olan iş adamı Ahmet Ermiş, iş dönüşü evine girdiği sırada kişi yada kişiler tarafından kurşun yağmuruna tutuldu.

Silah sesleri üzerine mahalle sakinleri durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ekibinin yanında Ayvalık Emniyet Müdürü Kemal Eser’de geldi. İş adamı Ahmet Ermiş'in olay yerinde feci şekilde can verdiği tespit edildi.

Yakınlarının ifadelerine göre, şimdiye kadar hiç kimseyle husumeti bulunmadığı bildirilen iş adamı Ahmet Ermiş’in 10 YZ 111 plakalı aracını park edip indikten sonra ne olduğu bilinmiyor.

Ayvalık ve Altınova Diasa mağazalarının günlük hâsılatının bulunduğu yüklü miktardaki paralarının bulunduğu çantada araç içinde bulundu. Konuyla ilgili olarak açıklama yapılmazken, iş adamını öldüren kişi yada kişilerin motosikletle kaçtıkları ileri sürülüyor. Polis, cinayet olayı ile ilgili olarak geniş çaplı araştırma başlattı. Ayvalık’ta Ticaret Odası tarafından en çok vergi veren işadamları sıralamasında sürekli ilk sıralarda yer alması ile tanınan sevilen iş adamının ölümü ilçede büyük üzüntüye neden oldu.

AYVALIK'TA MARKETLER ZİNCİRİ SAHİBİ İŞ ADAMI ÖLDÜRÜLDÜ-2
İHA
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2010 Cuma 12:09:03
Güncelleme :9 Nisan 2010 Cuma 12:22:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Maratoncu IP: 213.39.153.xxx Tarih : 10.04.2010 17:39:47

Dünyanin en iyi insani canim arkadasim Ahmet, mekanin Cennet olsun Allah ailene ve seni sevenlere sabir versin.. Seni hicbir zaman unutmayacagiz.... Yalcin ve ailesi