6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

İş Bankası'ndan bin çocuğa kitap

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Türkiye İş Bankasının Türkiye genelinde yaptığı Karneyi Getir, Kitabı Götür kampanyasında bin çocuk kitap aldı.

Burhaniye Türkiye İş Bankası şube müdürü Ömer Yüzbaşıoğlu ve banka personelinin de hazır bulunduğu kampanyada karnesini getiren öğrencilere “Yazarlarımızdan Masallar ve Öyküler” kitabı hediye edildi.

İlçede karnesini alan çocuklar bankanın kapısında sıra oldu. Bankanın öğlen tatilinde olduğu sırada kapıda sıra olan öğrencilerden Gizem Alkan, Gizem Karaçoban, Meltem Coşkun, İrem Songur ve Tuğçe Giray, karnelerinin iyi olduğunu belirterek, kitap sahibi olmanın heyecanını yaşadıklarını söylediler.

Burhaniye İş Bankası müdürü Ömer Yüzbaşıoğlu da yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz yıl yine karnesini getiren her öğrenciye 100 Temel eser arasında yer alan ‘Alice Harikalar Dünyasında’ kitabını hediye etmiştik. Bu yıl ise Ömer Seyfettin, Eflatun Cem Güney, Yaşar Kemal, S.Faik Abasıyanık, Nazım Hikmet, Necati Tosuner, Yalvaç Ural, Aziz Nesin, Nezihe Meriç, Tahsin Yücel, Tarık Dursun K ve Muharrem Buhara’nın eserlerinin yer aldığı ‘Yazarlarımızdan Masallar ve Öyküler’ kitabını hediye ettik” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2009 Salı 17:46:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?