5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

İşadamına tek kurşun!

Balıkesirli işadamı Adnan Atacan, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Sol bacağına kurşun isabet eden Atacan'ın sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre olay, bu sabah saat 02.30 sıralarında Edremit yolunda Kule Bar isimli işletmede meydana geldi.

İddiaya göre, Adnan Atacan ile yanına gelen bir şahıs arasında tartışma çıktı. Bar çıkışında Atacan'ın yanına gelen şahıs, av tüfeği ile işadamının sol bacağına ateş ettikten sonra kaçtı. Yaralanan Adnan Atacan hastaneye kaldırıldıktan sonra özel bir hastanenin ambulansıyla İzmir'e sevk edildi.

İzmir'de özel bir hastaneye kaldırılan Adnan Atacan'ın bu sabah saat 09.00'da ameliyata alındığı öğrenildi. Atacan'ın sol dizinin altına isabet eden kurşunun önden girip bacağın arkasını parçalayarak çıktığı kaydedildi. Ciddi şekilde yaralanan Adnan Atacan'ın domdom kurşunu ile vurulan bacağında parçalanan sinirlere müdahale edilen operasyonun devam ettiği bildirildi.

ŞÜPHELİNİN KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Öte yandan olayla alakalı soruşturma başlatan Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, silahlı saldırı olayının şüphelisinin kimliğini tespit etti. Kimliği açıklanmayan şüphelinin daha önceden ateşli silah olaylarıyla alakalı suç kaydının bulunduğu, şüphelinin yakalanmasının an meselesi olduğu bildirildi.

Balıkesir'in tanınmış işadamlarından olan Elif Ticaret'in sahibi ve ortakları arasında Balıkesir Ticaret Odası ile Ticaret Borsası başkanlarının da olduğu 4AS Marketler Zinciri'nin ortağı olan işadamı Adnan Atacan'ın silahlı saldırıya uğraması, sevenlerini üzdü. Bu arada, çıkan tartışmanın sebebinin barda canlı müzik yapan bir sanatçıyla alakalı olduğu ileri sürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2010 Cumartesi 13:55:53
Güncelleme :30 Ekim 2010 Cumartesi 13:58:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?