6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

İşitme Engelliler'in Belediye ziyareti

Balıkesir’in Edremit ilçesinde faaliyet gösteren İşitme Engelliler Derneği’nin yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz gün Havran Belediye Başkanlığı'nı ziyaret ederek,  Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu’na görevinde başarılar diledi.

İşitme Engelliler Derneği Başkanı Vira Nur Küçükdurgun, tercüman Büşra Alkaya aracılığı ile şunları söyledi; ”Derneğimizin 65 üyesi bulunmaktadır. Üyelerimiz ile birlikte her türlü sosyal ve kültürel faaliyetlere katılmaya çalışıyoruz. Belediyelerden bizlere ihtiyaç duyduğumuzda destek olmalarını istiyoruz.”
Başkan Hasan Lofçalıoğlu ise, “Engelli olmak bir özür değildir. Biz yerel yöneticiler tüm engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak için yerel idareciler olarak elimizden geleni her zaman yapmaya çalışacağız. Belediye bünyemizde 2 adet engelli çalışan personelimiz bulunmaktadır” dedi.

Ziyaret sırasında bir engelli kişi, Kocaseyit köyündeki anıt müzeye gitmek istediğini, ancak şimdiye kadar hiç gidemediğini belirtmesi üzerine, Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu talimat vererek ekibin otobüsle Kocaseyit Anıt Müzeye gitmesini sağladı. İşitme Engelliler Derneği Başkanı Küçükdurgun, başkan Lofçalıoğlu’nı örnek davranıştan dolayı kutladı ve teşekkür etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2009 Cuma 12:25:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?