5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Islak yollar yine kaza getirdi

ISLAK YOLLAR YİNE KAZA GETİRDİ

Balıkesir’i Edremit Körfezi’ne bağlayan E-87 Karayolu’nun Havran ilçesi mevkiinde yağmurun etkisiyle trafik kazaları meydana geldi. Kazalarda yaralanan ve can kaybı olmaması ise yüreklere su serpti.

İki gündür aralıklarla yağan sağanak yağmur nedeniyle E-87 Karayolu’nun Havran ilçesine bağlı Halaçlar Köyü girişinde 2 ayrı trafik kazası geldi. Edinilen bilgilere göre, gece saatlerinde Turan Güven idaresindeki zeytin yüklü 10 U 3226 plakalı kamyonet, köy yoluna dönerken aşırı yağıştan dolayı kayarak yol kenarındaki şarampole yuvarlandı. Turan güven ve yanında bulunan arkadaşı kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, kamyonette ağır hasar meydana geldi. Kamyonetinin başında duran sürücü Turan Güven ve arkadaşı, olayın oluş biçimini basın mensuplarına anlattı ve E-87’den köye ayrılan yol sapağında sürücüleri bekleyen kontrolsüz derin hendeklerin tehlike oluşturduğunu gösterdi.

Aynı yerde meydana gelen ikinci kazada ise, plakası alınamayan odun yüklü bir traktör ile bir kamyonet çarpıştı. Köy yoluna dönmek isteyen römorklu traktör, karşı yönden gelen 10 US 953 plakalı kalorifer kazanı yüklü kamyonetle çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile odun yüklü römork devrildi ve yolun tek şeridi kısmen trafiğe kapandı. Bu arada, römorkunu kurtarmak isteyen traktör sürücüsü, traktörüne binerek kaza yerinden ayrıldı ve zincir aramak için Halaçlar köyüne gitti. Bu kazada da ölen yada yaralanan olmazken, olay yerine gelen polis ekipleri, firari traktör sürücüsünü saatlerce beklemek zorunda kaldı.

Kaza mahallinde güvenlik tedbiri alan polis ekipleri, E-87 Karayolu’nu kullanan araç sürücülerini dikkatli olmaları konusunda uyardı.

ISLAK YOLLAR YİNE KAZA GETİRDİ
ISLAK YOLLAR YİNE KAZA GETİRDİ
ISLAK YOLLAR YİNE KAZA GETİRDİ
ISLAK YOLLAR YİNE KAZA GETİRDİ
ISLAK YOLLAR YİNE KAZA GETİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2010 Çarşamba 10:52:01
Güncelleme :27 Ekim 2010 Çarşamba 13:30:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?