7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

İşler karıştı

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli beldesinde silahla vurulması sonucu ölen otel işletmecisinin oğlu gözaltına alındı.

İddiaya göre, Altınkum Mahallesi'nde bir oteli işleten Sultan D. (55), otelde dün gece saat 00.30 sıralarında 2 oğlu ile tartışırken göğsünden silahla vurulması sonucu ağır yaralandı.

Oğulları tarafından 10 KP 933 plakalı otomobille Akçay'daki nöbetçi sağlık merkezine götürülen kadın, araçtan indirilirken kendinden geçip, kaldırıma yığıldı. Sağlık merkezi uzmanları tarafından ilk müdahalesi yapılan Sultan D., 112 görevlilerinin de müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Saatlerce kaldırımda bekleyen Sultan D.'nin cesedi, Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından polis memurları tarafından tabuta konularak, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. İlçe Emniyet Müdürü Cumali Topaş da olay yerine gelerek, incelemelerde bulundu.

112 doktoru Fatih Turan, Sultan D.'ye yaklaşık 20 dakika müdahalede bulunduklarını, fakat kurşunun derinde olması nedeniyle yapacak bir şey olmadığını söyledi.

Yetkililer, Sultan D.'nin vurulduğu otel binasında da inceleme yaptı. Emniyet yetkilileri, olayın şüphelisi olarak dün gece ilerleyen saatlerde Sultan D.'nin Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli oğlu B.D.'yi gözaltına aldı. B.D., bugün akşam saatlerinde Edremit Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi.
Anne Sultan D. ile 2 oğlu arasında zaman zaman tartışmalar yaşandığı iddia edildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2009 Pazar 11:32:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?