6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

İşte Burhaniyeli sinemacılar

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Erdo Vatan'ın 4 aydır sürdürdüğü Sinema Televizyon Okulu'nun ilk gösterisi büyük ilgi gördü.

Belediye Gençlik Merkezi'nde, tanınmış sinema sanatçısı Erdo Vatan'ın başlattığı Sinema Televizyon kursuna katılan gençlerin 'Arkadaşlık Bağları' ve 'Büyüklerin Gel Kal Apartmanı' adlı oyunları büyük ilgi gördü. Erdo Vatan'ın önderliğinde senaryosu yazılan oyun, Garnizon Komutanı Topçu Yarbay Hakkı Güray Demiröz ve Belediye Başkanı Fikret Akova'nın da içinde bulunduğu yaklaşık 500 kişi tarafından büyük alkış aldı.

Erdo Vatan'a çalışmalarından ötürü çiçek takdim eden Belediye Başkanı Fikret Akova, "Gençlik Merkezi'nin ne kadar yararlı bir hizmet olduğu ortaya çıkıyor. Erdo Vatan ve gençlerimizi kutluyorum" dedi.

Gençlerin başarılı bir sınav verdiklerini belirten sanatçı Erdo Vatan, "Gençlerimizin her biri ayrı değer. Gençlerin içinden çok yetenekli sanatçılar çıkacağına inanıyorum. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizi yalnız bırakmayan Garnizon Komutanımız Hakkı Güray Demiröz ve Belediye Başkanımız Fikret Akova ile ilçe halkına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2009 Pazar 18:49:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?