5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

İşte Ören güzeli

SERAP TUTAN ÖREN GÜZELİ OLDU

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 21.Burhaniye-Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen güzellik yarışmasında 19 yaşındaki Serap Tutan Ören Deniz Kızı Güzeli seçildi. Ören Adramytteion Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenen yarışmada 13 genç kız 7 kişilik jüriye kendilerini beğendirebilmek için yarıştı.

Belediye Başkanı Fikret Akova ile birlikte yaklaşık bin 500 kişinin izlediği güzellik yarışmasında büyük heyecan yaşandı. Akdeniz Flamenko Dans Topluluğunun gösterilerinin ardından podyuma çıkan genç kızlar büyük heyecan yaşadı. Mahinur Sönmez’in sunuculuğunu üstlendiği yarışmanın sanat yönetmenliğini de Ayfer Arıcan yaptı. Büyük bir çekişme içinde geçen yarışmanın sonunda 19 yaşındaki Serap Tutan Ören Deniz Kızı Güzeli seçilirken, 15 yaşındaki Ezgi Orcan ikinci ve 17 yaşındaki Ceren Mercan da üçüncü oldu. 18 yaşındaki Fulya Gemalmaz da sempati güzeli seçildi.

Güzelleri kutlayan belediye başkanı dereceye giren kızlara taç takarken çeşitli hediyeler verdi. Başkan Akova, yarışmaya katılan kızların hepsine birer buket çiçek verirken teşekkür etti. Başkan Akova, genç kızları medeni cesaretlerinden ötürü kutlarken festivalin imeceyle yapıldığını söyledi. Çok sayıda vatandaşın organizasyonlara katkıda bulunduğunu belirten belediye başkanı Fikret Akova, destek olanlara teşekkür etti.

SERAP TUTAN ÖREN GÜZELİ OLDU
SERAP TUTAN ÖREN GÜZELİ OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2010 Salı 13:09:05
Güncelleme :13 Temmuz 2010 Salı 18:44:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
soner ozturk IP: 213.161.85.xxx Tarih : 23.07.2010 14:37:04

Serap kizim yolun acik sansin bol olsun. Seni daha iyi yerlerde gormek istiyoruz. Her halinle mukemmelsin.