6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Jandarmadan sürücülere çiçek

Balıkesir'in Edremit İlçe Jandarma Komutanlığı, 'Trafik Haftası' nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenleyerek halkı trafik konusunda bilgilendirdi.

Her yıl 02-10 Mayıs tarihleri arasında kutlanan 'Trafik Haftası', İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından, bu yıl da farklı etkinlikler ile kutlandı. İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı'na bağlı trafik timleri tarafından, belde ve köylerdeki tüm okullarda sinevizyon gösterimi eşliğinde öğrencilere trafik eğitimleri verildi. Rütbeli jandarma personellerinin verdiği dersler, öğrenciler tarafından dikkatle dinlendi ve okul idarecileri ile veliler jandarma ekipmerine teşekkür etti.

Etkinlikler kapsamında, jandarma trafik timleri, çevre güvenliği aldığı noktalarda araç sürücülerine bilgilendirme broşürleri ve çiçek sundu. Trafik asayişi uygulaması olduğunu sanarak tedirgin olup araçlarını durduran sürücüler, jandarma timlerinin kendilerine broşür ve çiçek uzattığını görünce şaşırdı.

Dağıtılan bilgilendirme broşürlerini inceleyen çok sayıda araç sürücüsü, "Jandarmanın yolda asayiş uygulaması yaptığını sanarak durduğumuzda endişemiz sona erdi. Neyse ki, bir trafik hatamız olmamış ve Trafik haftası kutlanıyormuş. Daha sonra, bilgilendirme broşürlerini okuduk ve unutmaya yüz tutmuş olduğumuz trafik kurallarını hatırlamamız sağlandı. Kendilerine ve teşkilat idarecilerine şükranlarımızı sunarız" şeklinde yorumlar yaptı.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2009 Pazar 12:01:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?