3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Jandarmadan sürücülere çiçek

Edremit İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, jandarma teşkilatının 167. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle ilçe genelindeki belli noktalarda sürücülere çiçek dağıtıp, çikolata ikram etti.

İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, belli noktalarda trafik timleriyle birlikte araç sürücülerine çiçek dağıtıp, çikolata ikram etti. Karşılarında çok sayıda jandarma timini gören araç sürücüleri, kısa bir süre tedirginlik yaşarken, askerler tarafından uzatılan çiçek ve çikolata ikramları karşısında ne söyleyeceklerini şaşırdı.

Kutlama etkinlikleri çerçevesinde Edremit Meslek Yüksekokulu önünde araçları durduran İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanı Kıdemli Başçavuş Abdurrahman Yılmaz yönetimindeki timler, mutlu günlerini vatandaşlarla paylaşmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti.

İlçe genelinde jandarma ekiplerinin çalışmaları sayesinde kendilerini huzurlu hissettiklerini belirten vatandaşlar, "Jandarmanın olduğu yerlerde kendimizi çok huzurlu hissediyoruz. Çok disiplinli ve bir o kadar da anlayışlılar. Mutlu günlerinde onları kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2008 Pazar 23:16:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?