3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Kaçak yapıya geçit yok

ALTINOLUK’TA KAÇAK YAPIYA GEÇİT YOK

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Altınoluk Belediye Başkanı Mimar Hasan Özpolat, kaçak yapılara karşı net tavrını sürdürüyor.

Belediye mücavir alanı içerisinde yer alan Avcılar Altı’nda bulunan bir yapı, ruhsat almadan ruhsat eki projesine aykırı yapıldığı için Altınoluk Belediyesi ekiplerince yıkıldı. Altınoluk Belediyesi ekipleri daha sonra Küçüksu mahallesinde yer alan Doğanay Sitesi’nde tespit edilen kaçak yapılaşma hakkında tutanak tutmak ve gerekli işlemi yapmak üzere Jandarma ekipleriyle beraber yapıların bulunduğu alana gittiler.

Yapı sahiplerinin yazlıkçı olmaları ve evlerinde olmamaları nedeniyle yıkım gerçekleşmedi. Altınoluk Belediye Başkanı Mimar Hasan Özpolat, göreve geldikleri süre içerisinde kaçak yapılaşmaya karşı son derece titiz davrandıklarını ve gerekeni mutlak suretle yaptıklarını belirtti. Kaçak yapıların aynı zamanda Altınoluk halkının hakkını da gasp ettiğini belirten Başkan Özpolat, bu konuda ki hassasiyetlerini bir kez daha tekrarladı ve yapı sahipleri kim olursa olsun kaçak olanlara karşı aynı tavrı göstereceklerini belirtti.

ALTINOLUK’TA KAÇAK YAPIYA GEÇİT YOK
ALTINOLUK’TA KAÇAK YAPIYA GEÇİT YOK
İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2011 Pazar 12:28:02
Güncelleme :28 Şubat 2011 Pazartesi 01:25:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?