6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Kaçaklar yaka paça yakalandı

Van’ın Muradiye ilçesinde 66 yaşındaki Yusuf Engül’ü çapraz ateş, kalaşnikof silahla öldürdükleri ileri sürülen cinayet zanlısı 2 kişi, Balıkesir’in Edremit ilçesinde jandarma ve polisin müşterek operasyonu sonucu saklandıkları evde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, sabah erken saatlerde Alibey ve Hamidiye Mahallelerinde bulunan 2 ayrı eve ilçe jandarma ile polis ekipleri baskın düzenledi. F.E isimli kişi gözaltına alındı. Endüstri Meslek Lisesi yanında bulunan evde ise kişi kapıyı açmayınca çatıya kaçtı. Bunun üzerine ekipler, Edremit Belediyesi İtfaiye ekiplerine haber verdiler. İtfaiye aracının merdiveniyle yukarı çıkan jandarma ve polis ekipleri E.E isimli kişiyide kartonların arasına saklanmış olarak yakaladılar.

Her iki kişinin 28.4.2009 günü Van’ın Muradiye ilçesine bağlı Kocasapan Köyü'nde yaşayan Yusuf Engül’ü yaşanan bir husumetten dolayı kan davası yüzünden öldürdükleri ileri sürüldü. Bu arada 2006 yılından beri Engül ailesinden 4 kişinin hayatını kaybettiği, 6 kişinin de yaralandığı, Yusuf Ergül'ün de bu sebeple öldürülmüş olabileceği belirtiliyor. Arandıkları belirtilen kişiler, adliyeye sevk edildikten sonra Van Jandarma ekiplerine teslim edildiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2009 Çarşamba 11:42:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?