3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Kadıköy'de yol sevinci

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Kadıköy beldesinde ölümlü kazaların yaşandığı yerde belediyenin başlattığı tali yol asfaltlanıyor. 

Kadıköy Belediye Başkanı Sezgin İnan, yolun yapılması ile beldelerine giriş çıkışlar rahatlarken, kazaların da büyük oranda azalacağını bildirdi. 4 şeritli ana yolun otoban özelliği kazanacağından yolun hizmete girmesi ile Akçay-Altınoluk ve Küçükkuyu'ya giden minibüsler Edremit çıkışından Kadıköy beldesine kadar bu yolu kullanacak. Gidiş geliş 6,5 km olan yolun belediyenin kendi imkanları ve Karayolları'nın desteği ile 800 bin YTL yerine 250 bin YTL mal edileceği öğrenildi. 

Yolören köyü kavşağına da sinyalizasyon sistemi konulacağını belirten Belediye Başkanı Sezgin İnan, "Kadıköylülerin Eroğlan mahallesinden Fatih mahallesine geçebilmek için burada alt geçidi mutlaka kullanmalarını istiyorum." dedi. 

Çalışmaları bizzat takip eden, zaman zaman işçilerle çalışan Sezgin İnan, "Bu yolda artık artık ölümlü kazalar olmasın. Geride kalan aileler artık ağlamasın diye gece gündüz çalışarak bu yolu sezon öncesi yetiştirerek hizmete açabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz." şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2008 Perşembe 17:30:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?