6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Kadınlar gönüllerince eğlendi

Edremit Kaymakamlığı, ‘Anneler Günü’nü unutmayarak, ilçedeki bayan yönetici ile yönetici eşlerine yönelik bir eğlence gecesi tertipledi.

İlçeye bağlı Güre Belediyesi’nin de destek verdiği ‘Edremit Kaymakamlığı Anneler Günü Eğlencesi’ Afrodit Otel Tesisleri’nde gerçekleştirildi. İlçedeki tüm bayan yöneticiler ile onlarca erkek yönetici eşinin katıldığı gecenin açış konuşmasını yapan Gazi İlköğretim Okulu Müdiresi Nazan Özateş, gecenin düzenlenmesini sağlayan Edremit Kaymakamı Şefik Aydın’na ve destek veren Güre Belediye Başkanı Kamil Saka’ya teşekkür etti.

Canlı müzik eşliğinde verilen akşam yemeği ile başlayan eğlence gecesi, hareketli müziklerin çalınmaya başlamasıyla birlikte renklendi. Çok sayıda bayan yönetici, iş ve ev stresinden uzaklaşarak, kadın kadına gönüllerince eğlenmenin keyfini çıkarttı. Bayan jandarma ve polis görevlilerinin de katılım gösterdiği geceye Kaymakam Şefik Aydın’ın eşi de onur konuğu olarak katıldı. Çalınan şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden çok sayıda bayan, zaman zaman sahneye çıkarak oyunlar oynadı.

Gecede sahne alan ve Roman gençlerin oluşturduğu ‘Grup Ateşin Çocukları’nın gösterileri nefes kesti. Gösterileri dikkatle izleyen davetliler, gençleri ayakta alkışladı. Kol Bastı şovlarının da sahnelendiği grup oyunları yaklaşık bir saat sürdü. Kaymakamlığın destekleriyle oluşturulan grubun son oyunlarına davetli bayanlar da katıldı. Gruptaki gençler, Roman oyun kültürünü bayan yöneticilere ve yönetici eşlerine öğretmek için sahnede ter döktü.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2009 Perşembe 10:14:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?