2
Mayıs
2024
Perşembe
BALIKESİR

Kafayı çekip sağlık ocağını bastılar

GÖMEÇ'TE ALKOLLÜ GENÇLER SAĞLIK OCAĞINI BASTI

Balıkesir'in Gömeç ilçesinde alkollü gençler sağlık ocağını bastı.

Edinilen bilgiye göre, alkol alan 20 yaşındaki A.O.Ç. ve 26 yaşındaki E.B., dün gece saat 02.00'de Şahinde Dinler Sağlık Ocağı'na geldi. 112'de nöbet tutan F.E, S.A. ve E.Z. bir odaya girerek kapıyı kilitlerken, bir taraftan da polisi aradı. Görevliler kendilerini pencereden dışarı atarak kaçtı. Hemşirelerin bulunduğu odanın kapısını kıran saldırganlar, olay yerine gelen polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Olay ilçede büyük üzüntüyle karşılanırken, personel ise büyük korkuya kapıldı. İlçeye gelen

Sağlık Müdürü Hasan Yılmaz, görevlilerle görüşerek olay hakkında bilgi aldı. "Keşke yaşanmasaydı" diyen Yılmaz, personele geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Zanlıların yakalandığını bildiren Yılmaz, "Zanlıların alkollü oldukları söyleniyor. Kaymakam ve belediye başkanı ile görüştüm. Sağlık grup başkanımız da olayı takip ediyor. Burada güvenlik tedbirleri artırılacak" dedi.

Sağlık ocağı ve 112 çalışanları olayla ilgili açıklama yapmaktan kaçınırken, adliyeye çıkarılan zanlıların tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldıkları öğrenildi.

GÖMEÇ'TE ALKOLLÜ GENÇLER SAĞLIK OCAĞINI BASTI
GÖMEÇ'TE ALKOLLÜ GENÇLER SAĞLIK OCAĞINI BASTI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2011 Salı 18:13:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?