6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Kahraman Manyas'ta göreve başladı

 CHP'li rakibi Fevzi Karakaş'ı zorlu bir yarış sonrası 66 oy farkı ile geçip Manyas Belediye Başkanlığı ipini göğüsleyen AK Parti adayı Hasan Kahraman mazbatasını alarak iş başı yaptı.

Mazbatasını hayırlı olsun dileği ile İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ercan İnciroğlu'nun elinden alan çiçeği burnunda Belediye Başkanı Hasan Kahraman, daha sonra partililerle birlikte belediyeye gitti. Belediye girişinde Kahraman'ın yakasındaki AK Parti rozetini çıkaran İlçe Başkanı Fikret Altun, "Sen artık bundan sonra bütün Manyas'ın belediye başkanısın" dedi.

Girişte belediye personeli tarafından karşılanan Kahraman daha sonra başkanlık makamına geçerek, partisinin meclis üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Manyas'ın yeni Belediye Başkanı Hasan Kahraman, "Bana ve teşkilatıma göstermiş olduğunuz desteğe teşekkür ediyorum. Vatandaş bizden görev ve hizmet bekliyor. Bize oy verenin de, vermeyenin de başkanı olacağım. Manyas yararına olacak her işi yapacağız. Durmak yok, yola devam" dedi. Eski Belediye Başkanı Necmi Çetin gelmediği için devir teslim töreni yapılamadı.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2009 Çarşamba 16:42:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
NEVİN BAYRAK IP: 78.172.228.xxx Tarih : 2.04.2009 01:20:35

Seni ve ekibini kutluyorum.  Hayırlı olsun.  Manyas için yapacağın çok küçük bir işte bile ismin yazılacak ve asla unutulmayacaksın.  O koltuğada çok güzel yakışmışsın.. Makamına gelen kimselerin koltuğa her daim saygıları olacaktır o kesin ama benim dileğim o koltukta oturmadığın süre içersinde de saygılığının devam etmesi... Kişiler bir makamda olduğu zaman başı ağrısa herkez geçmiş olsuna gelirmiş, o makamdan indikten sonra öldüğünde cenazesine kimse gelmezmiş. O yüzden kişilerin mesai saatlerinin dışında da, o görevi devrettiğin günden sonrada saygınlığını yitirmeden yaşamını devam ettirmen istediğim tek şey. Başarılar diliyor, sana ve Manyas halkına hayırlı olsun diliyorum. Allah yardımcın olsun.  Başın hep dik, alnın açık, yüreğin her daim şevkat dolu, geleceğin parlak olsun.... Başarılar diliyorum.