5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Kamu-Sen'de yeni dönem

BALIKESİR KAMU-SEN'DE YENİ DÖNEM

Türkiye Kamu-Sen genel merkezi tarafından resmen Balıkesir İl Temsilcisi olarak atanan Mustafa Koç, ilk basın toplantısını düzenledi. Genel merkezin görevlendirmesini kamuoyuna duyuran Mustafa Koç, ilk iş olarak sendikadaki birlik, bütünlük ve kardeşliği pekiştireceklerini söyledi.

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Mustafa Koç'un, Otel Basri'de düzenlediği basın toplantısına 11 iş kolundan Balıkesir'de şubesi bulunan tüm sendikaların başkan veya temsilcileri de katılarak hazır bulundular. Bu katılım Mustafa Koç ismi üzerinde sendika genelinde bir memnuniyet olduğu şeklinde yorumlandı. Türkiye Kamu-Sen'in çiçeği burnundaki temsilcisi Mustafa Koç, 6 Aralık 2010 tarihinde Ankara tarafından il temsilcisi olarak görevlendirildiğini belirterek, "Şahsıma gösterilen bu yetki ve sorumluluğun bilinci içinde şube başkanı ve temsilci arkadaşlarımla birlik ve beraberlik içinde çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Yeni görevin yeni heyecan ve hizmet anlamına geldiğini kaydeden Mustafa Koç, şunları söyledi;

"Bu zor ve bir o kadar önemli görevi yaparken en büyük güvencem sizlerin manevi desteği olacaktır. Karşılıklı dayanışma, işbirliği ve özveriyle kamuda çalışan üyelerimiz ve Balıkesir'imiz için güzel şeyler ortaya koyacağımıza yoğun bir emekle ve ekip ruhu içerisinde hizmet edeceğimize inancım tamdır. Acılar paylaşıldıkça azalır, sevinçler paylaştıkça çoğalır. Büyük işler, önemli faaliyetler ortak çalışma ile gerçekleştirilir. Bu nedenle insanımıza hizmet etmek öncelikli görevimizdir. Başarı da başarısızlık da ortak paydamızdır. Başarmak çok daha güzeldir. Hiçbir mazeret başarının yerini tutamaz."

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Mustafa Koç, bir süreden beri Balıkesir kamuoyunun gündeminde olan sendikadaki sıkıntılı sürecin de sona erdiğini bildirdi. Koç, Haziran 2010 tarihinde yapılması gereken seçimlerin yapılmayıp ileri bir tarihe ertelenmesiyle birlikte temsil noktasında boşluk olmaması gerektiği için genel merkezin bu atamayı gerçekleştirdiğini söyledi. Eski il temsilcisi Hüseyin Yurdakul ise çocuğunun rahatsızlığı sebebiyle İstanbul'da bulunması sebebiyle katılamadığı toplantıya Hüseyin Yurdakul ile il temsilciliği konusunda bir rekabet ve çatışma ortamının tarafı olan Türk Eğitim-Sen şube başkanı Yılmaz Kuran da katılarak Mustafa Koç'a destek verdi. Hüseyin Yurdakul'un da tam destek verdiği Kamu-Sen İl Temsilcisi Mustafa Koç, gazetecilerin yönelttiği soruların üzerine Hüseyin Yurdakul aleyhinde konuşan Yılmaz Kuran'ı ikaz ederek yeni bir tartışma ve polemik oluşmasına izin vermedi.

BALIKESİR KAMU-SEN'DE YENİ DÖNEM
BALIKESİR KAMU-SEN'DE YENİ DÖNEM
İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2010 Perşembe 18:25:03
Güncelleme :9 Aralık 2010 Perşembe 23:42:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?