5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Kanava Deresi temizlendi

ERDEK'TE KANAVA DERESİ TEMİZLENDİ

Balıkesir'in Erdek ilçesinde Kanava Deresi belediye ekiplerinin çalışmaları sonucunda temizlendi.

Erdek Belediye Başkanlığı, Fen ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından ilçe genelinde başlatılan temizlik çalışmaları kapsamında dere yatağı da temizlendi.

Erdek Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı iş makinalarının Kanava Deresi'nde başlatmış olduğu temizlik çalışmaları aralıksız devam ederken ekipler, çalışmalar kapsamında dere yatağındaki görüntü kirliliğine de müdahale etti.

Vatandaşlarında çevre konusunda daha duyarlı olmaları gerektiğini belirten yetkililer, "Fen ve temizlik ekiplerimiz talepler ve şikayetler doğrultusunda her konuya özenle cevap veriyor. Bu çalışmalar yapılırken vatandaşlarımıza da düşen görevler var. Çevreyi temiz tutmak ilçede yaşayan her vatandaşın görevi olmalı, çevre konusunda daha bilinçli hareket etmeliyiz. Temiz dere, temiz kanal, temiz çevre, kısaca temiz Erdek sadece bizim çalışmalarımızla mümkün değil. Bunu başarmak hepimizin görevidir, bu nedenle el ele verip bu işin üstesinden geleceğiz. Dere yataklarımızı, denizimizi çöp konteynırı olarak lütfen görmeyiniz" dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2010 Cumartesi 17:17:02
Güncelleme :2 Ocak 2010 Cumartesi 23:54:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?