6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Karaoğlan Pazarı kuruldu

BALIKESİR'DE PAZAR YERİ AÇILIŞI

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, seçimden önce söz verdiği gibi Karaoğlan Mahallesi'nde semt pazarı kurdu. Sınırlı sayıda esnafın kura çekerek yer tespiti yapılan mini pazarın açılışını Başkan Ok, mahalle halkıyla birlikte yaptı.

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok bugün Karaoğlan Mahallesi Pazar Yeri'nin açılışını yaptı. Eski Perşembe pazarının olduğu yere kurulan pazartesi pazarı çarşıya yakınlığı ile esnafın ve vatandaşın yüzünü güldürdü. Açılışa Belediye Başkanı İsmail Ok, başkan yardımcıları Yusuf Özenç, Argun Atıcı, Tuna Aktürk, Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Mehmet Duran, Zabıta Müdürü Abdullah Gülden, Karaoğlan Mahallesi Muhtarı Ali Haydar Temel, mahalle halkı ve bazı Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Pazaryeri için Başkan Ok'a teşekkür eden muhtar Ali Haydar Temel, "29 Mart seçimlerinden önce bizler eski pazar yerimizi kim kurmaya söz verirse ona oy vereceğimizi söylemiştik. İsmail Ok bize söz verdi bizler de mahalle olarak oylarımızı MHP'ye verdik. Sözünü yerine getirdiği, sorunumuza duyarlılıkla yaklaştığı için teşekkür ediyoruz" diyerek, mahalle halkı adına İsmail Ok'a teşekkür plaketi verdi.

 

"TEK DERDİMİZ HİZMET"

Belediye Başkanı İsmail Ok ise verdikleri sözü yernine getirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Başkan Ok, , "29 Marttan önce ne söz verdiysem yerine getiriyorum. Amacımız sadece Balıkesir halkının isteklerini göz önünde bulundurmaktır. Tek derdimiz hizmet. Kimseyi kırmak, mahcup etmek, incitmek veya rencide etmek gibi bir amacımız yoktur. Amaç, halka hizmettir. Daha nice güzel günlerde birlikte olmak dileği ile hayırlı olsun" dedi

BALIKESİR'DE PAZAR YERİ AÇILIŞI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2009 Pazartesi 19:11:05
Güncelleme :5 Ekim 2009 Pazartesi 21:45:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?