6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Karatecilerimiz 69 madalya kazandı

BURHANİYE’DE KARATE HEYECANI SONA ERDİ

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, düzenlenen Balkan Karate Şampiyonası’nda Türk Milli Takımı 20 altın, 17 gümüş ve 32 bronz madalya ile takım halinde birinci oldu. Atatürk Spor Salonu’nda 7 ülkeden 308 sporcunun katıldığı şampiyonada büyük heyecan yaşandı.

Burhaniye’de düzenlenen ve 3 gün süren Balkan Karate Şampiyonası sona erdi. Milli takımdan 83 sporcunun yarıştığı Türk takımı birinci olurken, Yunanistan ikinci, Mekedonya da üçüncü oldu. Dereceye giren sporculara madalyaları Burhaniye Kaymakamı Ali Uslanmaz, Belediye Başkanı Fikret Akova, Karate Fedarasyonu Başkanı Esat Delihasan ve belediye meclisi üyeleri tarafından verildi.

Takım olarak şampiyonanın birincisi olduklarını belirten Karate Fedarasyonu Başkanı Esat Delihasan, “Burada dünya şampiyonası öncesi son hazırlık müsabakasını yapmış olduk. 28 Ekim’de son hazırlıklarımızı da Antalya’daki kampta yapacağız. Bütün hedefimiz dünya şampiyonasında ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektir. Sporcularımıza güveniyoruz. Federasyon olarak her türlü olanak ve ekipmanlarla onları destekliyoruz. Başarılı olacaklarına inanıyorum” dedi.

BURHANİYE’DE KARATE HEYECANI SONA ERDİ
BURHANİYE’DE KARATE HEYECANI SONA ERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2009 Pazartesi 13:19:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?