6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Karayolunda kaza: 1 ölü 4 yaralı

Balıkesir'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1'i ağır 4 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Balıkesir-Susurluk Karayolu 28. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında, Metin Önsal'ın (34) kullandığı 45 YA 5422 plakalı Renault Brodway marka otomobil, Balıkesir'den Susurluk yönüne seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç aradaki kanaldan atlayıp karşı şeride geçti. Saat 15.00 sıralarındaki olayda, şerit değiştiren otomobil, Bursa yönünden Balıkesir istikametine gelen Cengiz Aksu'nun (33) kullandığı 34 YOV 24 plakalı Erzincan Fırat Turizm firmasına ait yolcu otobüsü ile kafa kafaya çarpıştı.

Susurluk yakınlarındaki Ulusoy Outlet alış veriş ve dinlenme tesisleri önündeki kazada, 45 plakalı otomobilde bulunan sürücü Metin Önsal, eşi Elçin Önsal (29), çocukları Metehan Önsal (6), Erdal Kızık (28) ve Sevgi Kızık (39) yaralandı. Vatandaşların ihbarı ile olay yerine sevk edilen 112 ekiplerinin ilk müdahalesinde 6 yaşındaki çocuk kurtarılamazken, diğer 4 yaralı ise Balıkesir'deki hastanelere kaldırıldı. Metin Önsal, Erdal Kızık ve Sevgi Kızık Balıkesir Devlet, Metehan Önsal'ın cenazesi ile yaralı olan anne Elçin Önsal ise Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Elçin Önsal'ın sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Kazadan sonra bir süre şehirlerarası trafiğe kapalı kalan Balıkesir-Susurluk-Bursa yolu, yaralıların sevki ve temizlik çalışmalarının ardından tekrar ulaşıma açılarak normale döndü. Jandarmanın ifadesine aldığı otobüs şoförü Cengiz Aksu, karşılıklı tek yönlü olan yolda kendi güzergahında ilerlerken karşı yoldan gelen otomobilin aniden şerit değiştirip önlerine çıktığını va çarpıştıklarını, yapacak bir şeyi olmadığını söyledi. Diğer görgü anıklarının da benzer ifadelerini alan jandarma, savcının talimatıyla şoförü serbest bıraktı. Büyük üzüntüye yol açan kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2009 Cumartesi 19:01:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ruhi güler IP: 88.244.23.xxx Tarih : 12.05.2009 22:57:46

sevgili kardeşimiz metine başın sağolsun dileklerimizi iletip ölen eşi ve bebeğine allahtan rahmet  dileriz.kazalar maalesef böyle yıkımlar meydana getire biliyor. ama emin olunuz kaza heran hepimizin başına gelebilir.yargılama yaparken lütfen bu hususu göz önüne alalım .belki yakınlarımızı kaybetmenin acısıyla bazı şeyler söylene bilir ama en büyük acıyı hisseden yine metin kardeşimizdir.allah sabır versin.ruhi güler