6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Kardeş Çavuşoğlu Lisesi'nin başarısı

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Altınoluk Kardeş Çavuşoğlu Lisesi, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

ÖSS sınavı yerleştirme sonuçlarının açıklanması ile birlikte, 30 tercih yapan öğrenciden, 17’sinin 4 yıllık üniversite kazanması okulda ve beldede büyük sevinç yaşattı.
Yüzde 56’lık bir başarı elde eden okul öğrencileri, ilk kez bu kadar önemli bir sonuç elde etmenin gururunu yaşıyor.

Okul müdürü M. Hakan Pastacı, elde edilen bu başarıdan dolayı tüm öğrencileri tebrik ettiğini, üniversite hayatlarında başarılar dilediğini söyledi. Pastacı, ayrıca başarıda emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade etti. Pastacı, “Öğrencilerimiz kazanmak için çok çalıştılar. Bizler de idareci ve öğretmenler olarak elimizden geldiğince onlara destek olduk. Bu konuda İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, velilerimize ve okul aile birliğine ayrıca teşekkür ediyorum. Herkesin bunda emeği büyük bundan sonra bunun devamı gelecek. Okulumuz artık başarılarla anılacak. Ayrıca bina olarak ta büyük değişiklikler yapacağız. Öğrencilerimizin daha güzel imkânlarda eğitim görmesi için mücadele ediyoruz” dedi.

Kardeş Çavuşoğlu Lisesi öğrencilerinden Halil Taşkolu, Çoruh Üniversitesi Orman Mühendisliğini, Menekşe Dalkıran, Anadolu Üniversitesi Adalet Yüksek Okulu’nu, Halil Korkmazer, Anadolu Üniversitesi Konaklama İşletmeciliği’ni, Özlem Öğündür, Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünü, Meltem Dalkıran, Sütçü İmam Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü, H.Onur Çolak, Ege Üniversitesi Biyoloji bölümünü, Maksut Kaya Kocaeli Üniversitesi Mekatronik bölümünü, Kadir Yiğit, Adnan Menderes Kamu Yönetimi bölümünü, Emine Sarıoğlu, 18 Mart Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat bölümünü, Hasret Bektaş, 18 Mart Üniversitesi İktisat bölümünü, Tuğba Karadağ, Celal Bayar Üniversitesi İktisat bölümünü, Gökhan Aslan, Celal Bayar Tütün Eksperliği’ni, Merve Yazıcı, Anadolu Üniversitesi Felsefe bölümünü, İrem Ergüneş, Balıkesir Üniversitesi Muhasebe ve Vergi Denetmenliği’ni, Mehmet Türker, Pamukkale Üniversitesi Matematik bölümünü, Hevidar Zergüt, Anadolu Üniversitesi İşletme ve Ali Sarıoğlu, Ege Üniversitesi Ziraat Mühendisliği bölümünü kazandılar.

Necmi Şahin İlköğretim Okulu Müdürü Hikmet Uyan da, Kardeş Çavuşoğlu Lisesi’nin bu başarısının tesadüfü olmadığını, beldede eğitim kalitesinin her geçen gün arttığını, ilköğretim okullarının bu başarıda büyük katkısı olduğunu vurguladı.

iha
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2009 Pazar 12:51:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?