3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Karesi Televizyonu ve Havran

Balıkesir'de faaliyet gösteren Karesi Televizyonu, Havran'da tanıtım çekimleri yaptı.


Balıkesir'in tek yerel televizyonu olan Karesi, Cumartesi günleri saat 20.30'da yayınlanan "Balıkesir Meydanı" isimli programında yayınlamak üzere geçtiğimiz gün Havran'a gelerek, çekimler yaptı.

Sunucu ve program yapımcısı Ramazan Karaca ve Kameraman İsmail Taka'dan oluşan ekip, Kaymakam Fatih Genel ile röportaj gerçekleştirdi.


Ramazan Karaca'nın sorularını yanıtlayan Kaymakam Genel, "Kaymakamlık binası ve bahçesi, kültür merkezi, ilçe merkezi, Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından hizmet veren Sosyal Market'te başlayan çekimler, askıda ekmek ve askıda yemek kampanyasını uygulayan market ve lokantalarda Karesi Televizyonumuz çekimler yaptı. Ekip daha sonra ilçeye bağlı Taşarası Köyü'nde Kaymakamlık tarafından yürütülen Geri Kalmış Köyleri Geliştirme ve Kalkındırma Projesi kapsamında, Kaymakamlık tarafından yaptırılan yeni evlerin çekimini yaptıktan sonra aynı köydeki badem arazilerinde çekimler yaptı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bölgemizin tanıtımında emeği geçen tüm kişi, kurum ve kuruluşların her zaman yanındayız" dedi. Havran'ı tanıtmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Ramazan Karaca, kendileriyle yakından ilgilenen Kaymakam Fatih Genel ve ekibine teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2008 Pazar 12:47:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?